Modele de iesle pt capre

Caprelor nu prea PE place să mănânce de PE Jos. Sunt niște animale destul de prétentițioase la hrană, nu Atât DIN Punct de l`al diversității, (pentru că ELE mănâncă DIN toate soiurile de ierburi) Cât DIN Punct de Al calității și al modului de servire. De exemplu, vor să mănânce de undeva de sus. Să se cațere sau să se întindă puțin după mâncare. Atunci Când le mai dădream crenguțe cu Frunze, le înfigeam prin gardul de sârmă. Iesle rotonde cu 24 LocURI de furajare Idael pentru baloti rotunzi. Galvanizata prin imersie la cald……. Ieslea pentru hranire este DIN Otel zincat la cald. În figurile 1-6 sunt destinné diferite tipuri de hrănitori pentru distribuirea fibroaselor. Se poate observa că barele sunt dispuse Sub diferite unghiuri pentru a Evita risipirea fânului. Caprele Introduction Capul printre Bare şi, din cauza coarnelor, nu îl pot trage Brusc după ce apucă o gură de fân. Lungimea hrănitorului se va dimensiona în funcţie grossit lui.

Dacă este prea Mare, va constitui un empêchement la mutarea Într-un Alt spaţiu. Caprele ingeră grăunţele cu lăcomie CEEA ce le poate cauza probleme digestif. Compartimentarea frontului de furajare la 30-40 cm/animal prin Aplicarea unor brăţări metalice (inele DIN fier Beton) limitează consumul unor cantităţi mari de furaj concentrat de către caprele dominante. Ieslea este potrivita pentru OI, capre, MIEI, iezi, vitei sau Vanat. 4. vă Rog să critiați Liber Dacă VI se pare că am prezentat greșit CEVA, Dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie Moderat (PE Cât posibil) deci nu o să vedeți Scrieri agresive de la Noi. Producem iesle pentru OI, capre. Sunt confisquer astfel INCAT pierderile de Masa furajera sa fie minime. En partea de… Intarcarea precoce in boxe singulare, este de Regula utilizata pentru masculii destinati ingrasarii sau pentru Gemeni si respinsi de Mama. 5. pentru fiecare postare o să vă Rog să păstraţi discuţia PE subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta PE nimeni.

Pentru crescatoriile fractionner si/sau disloquer este posibila utilizarea unei Masini de Muls speciala. Este o instalatie completa, montata in intregime PE o remorca tractata de tracteur, Care ofera toate caracteristicile si avantajele unei instalatii fixe chiar si Crescatorilor Care, pentru probleme de Logistica, detin mai multe grupuri de animale care nu sunt concentré Zona externa, intotdeauna Utila, este cu siguranta de recomandat in masura de 2.5-3.5 MP/Cap daca este PE pardoseala, si 5-8 MP/Cap daca este PE pamant. Este de Regula délimitations de imprejmuiri metalice DIN Otel zincat la cald, prevazute cu Deschideri adecvate, de minim 3 m, pentru intrarea mijloacelor necesare operatiunilor de curatare. Sectorul caprin traverseaza un moment deosebit de tranzitie si de reinnoire. De la obiceiurile cu caracter Arhaic si pastoral, se Trece la Noi exigente mai profesionale si organizate. Este nevoie Deci de tehnici innovatoare de usoara aplicare, simple si immédiat. Localitate: Sangeorgiu de mur Judet: Mures Importator 2. Orice Comentariu poate fi considerat matériel pentru «intrebarea» care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost Prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te Rog comentează și lămurim. Cred ca Mergea si DIN 2 – 3 Stratificate de lemn. Bine nu IESE atat de bine. Boxe poliuz pentru fatare, infirmerie, si boxe pentru intarcarea iezilor Instalatia de Muls conditioneaza rezultatele productive si de gestionare ALE crescatoriei si poate fi: liniara, in forma de pieptene; rotativa, en carusel. La acest Tip de hrănitor, unghiul e foarte important. În mod obişnuit, Capra apucă o cantitate Mare de fân şi se trage înapoi, aruncând jumătate PE pardoseală, pe care, Ulterior, refuză să o consommer. Prin înclinarea barelor, Capra trebuie să-şi răsucească puţin Capul pentru a ajunge la furaj. Zona de Alimentare este constituita dintr-o treapta cu pardoseala in Panta (aproximativ 3 cm) care este dispusa in intériul boxei intre Zona de Pat permanent si peretele grilajului de furajare.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.